Mituri despre fertilitate

Conform unui studiu recent publicat de site-ul www.thefrisky.com , femeile tinere subestimeaza posibilitatile de a ramane insarcinate, in timp ce femeile intre 30 si 40 de ani, si le supraestimeaza. De fapt, circula o multitudine de mituri despre fertilitate, cu tot ce presupune ea si posibilitatea de a ramane insarcinata.

RomaniaTV.net
31 dec. 2013, 19:11
Mituri despre fertilitate

Iata un top 10 al acestor mituri:

1. Daca faci sex in fiecare zi, cresc sansele sa ramai gravida

In nici un caz sexul zilnic nu creste sansele sa ramai insarcinata. Ca sa obtii o sarcina, trebuie sa faci sex exact in perioada de ovulatie, adica intre a 11-a zi si a 17-a zi intre cicluri. E suficient sa tii un calendar care sa-ti dea o idee despre cat de regulat e ciclul tau si sa respecti perioadele de ovulatie. Ca sa nu mai vorbim ca in zilele noastre exista pe net tot felul de aplicatii care-ti calculeaza perioada de ovulatie.

2. Daca stai cu picioarele in sus dupa contact sexual, sperma se duce sigur acolo unde trebuie si ramai mai usor gravida

O groaza de femei se apuca de exhibitionism si stau cu picioarele in sus pana le vine rau. Si desi din punct de vedere intelectual si logic realizeaza ca e o absurditate, tot spera ca asa sperma cea pretioasa merge toata la tinta.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO