Mituri periculoase despre creşterea copiilor. Ignora aceste sfaturi

Mai ales când eşti la primul copil, toţi prietenii şi rudele se îngrămădesc care mai de care să îţi ofere părerile lor (de obicei nesolicitate!) despre cum ar trebui să-l creşti şi să ai grijă de el. Sigur că puţin ajutor e oricând binevenit – nu se poate să le ştii pe toate, oricât de uimitoare şi neînfricată ai fi. Dar nu uita să te bazezi de fiecare dată pe instinctul tău de mămică şi să treci informaţiile primite de la alţii prin filtrul logicii şi al bunului-simţ.

RomaniaTV.net
26 aug. 2017, 06:28
Mituri periculoase despre creşterea copiilor. Ignora aceste sfaturi

Credeai ca „Top 5 cele mai proaste sfaturi primite de parinti” e strigator la cer? Pregateste-te pentru o alta portie de indrumari neinspirate, de care sa te feresti cu orice pret. Si, daca mai ai prietene care sunt mamici, trimite-le si lor articolul, ca sa nu faca aceste greseli din lipsa de informare.

1. „CAND INCEP SA-I IASA DINTII, FREACA-I GINGIILE CU ALCOOL”

Iata un sfat transmis din generatie in generatie, chipurile pentru a calma durerile micutului tau cand incepe eruptia dentara. Din fericire, exista multe alte trucuri la care poti apela ca sa-i reduci puiului tau disconfortul si sa treceti cu bine de perioada durerilor gingivale. Nu stii de unde sa incepi si ce sa incerci mai intai?

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR. RO.