MIZERIE şi APĂ INFECTĂ la un ŞTRAND din Capitală. Oamenii au chemat Protecţia Consumatorilor VIDEO

Mizerie şi apă infectă în bazine. Asta au găsit poliţiştii şi inspectorii de la Protecţia Consumatorilor la un ştrand din cartierul Titan din Capitală, informează România TV. Controlul a venit în urma sesizărilor bucureştenilor nemulţumiţi.

02 aug. 2014, 17:57
MIZERIE şi APĂ INFECTĂ la un ŞTRAND din Capitală. Oamenii au chemat Protecţia Consumatorilor VIDEO

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, însoţiţi de inspectori ITM şi de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, au ajuns la ştrandul din cartierul Titan sâmbătă la ora 14.00, o oră de vârf la care foarte mulţi bucureşteni au venit să se relaxeze fără să ştie poate pericolele la care se expun.

Controlul a venit în urma mai multor sesizări primite de la cei nemulţumiţi de condiţiile de la ştrand. O femeie venise însoţită de cei doi copii ai săi, în speranţa că se va putea relaxa. Nu a zăbovit însă mult, deranjată de mirosul apei şi de mizerie.

„Pentru suma de bani pe care ne-o solicită nu este ok. Începând de la apă, amenjarea piscinei, şezlonguri, de la tot. Toaletele sunt infecte”, a spus femeia.

Ştrandul din cartierul Titan nu este însă singurul din Capitală unde au fost sesizate nereguli. În urmă cu două săptămâni alte ştranduri cunoscute din Sectoarele 5 şi 6 au fost călcate de oamenii legii.

Astfel de verificări vor continua pe toată durata verii.

Citeşte şi Probleme de sănătate de sezon: Deshidratarea şi arsurile solare ale copiilor