MM Stoica anunţă un transfer important la Steaua: Este o chestiune de ore!

Într-o postare pe Facebook, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a scris că în scurt timp Steaua va obţine semnătura unui fotbalist important şi că şi că va respecta cu stricteţe promisiunea pe care i-a făcut-o lui Gigi Becali, pe 31 decembrie 2013.

03 ian. 2014, 09:43
MM Stoica anunţă un transfer important la Steaua: Este o chestiune de ore!

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a scris pe Facebook că mai este puţin timp până când gruparea din Ghencea va obţine semnătura unui important fotbalist şi, de asemenea, i-a transmis lui Gigi Becali că îl aşteaptă cât mai repede şi că va respecta cu stricteţe promisiunea pe care i-a făcut-o pe 31 decembrie la Penitenciarul Poarta Albă.

E problema de ore până când – dacă unii oameni au cuvânt – se vor perfecta actele pentru transferul unui jucător pe care mi l-am dorit din primul meu mandat la Steaua. Şi asta doar datorită lui Gigi Becali, omul pe care ni-l dorim lângă noi nu doar cu inima, cum este acum. Te aşteptăm cât mai repede, patroane, iar promisiunea pe care ţi-am făcut-o când te-am vizitat pe 31 decembrie o voi respecta cu stricteţe„, a scris Mihai Stoica.

Jucătorul la care face referire Mihai Stoica este Claudiu Keşereu, acesta urmând să aibă un salariu de 400.000 de euro la Steaua, plus bonusuri. Oferta pentru gruparea franceză Bastia, care care fotbalistul evoluează în prezent, este de 1 milion de euro. Transferul are mari şanse să se perfecteze, Keşeru fiind lăsat liber de şefii echipei corsicane să-şi negocieze contractul cu Steaua. În plus, Bastia a achiziţionat deja un alt atacant, pe Djibrill Cisse, revenit în Franţa după un periplu în Rusia, la Kuban Krasnodar.

Steaua a perfectat deja primul transfer al iernii, atacantul Alexandru Târnovan (19 ani), împrumutat de la Viitorul Constanţa, convingându-i pe şefii din Ghencea sî-l cumpere definitiv.