Moarte cruntă la doar 8 ani. Un copil a murit îngheţat, după ce tatăl lui l-a închis în garaj, ca să aibă intimitate cu iubita lui

Un copil de opt ani şi-a găsit sfârşitul într-un garaj, unde a fost închis chiar de tatăl lui. Bărbatul şi-a ţinut băiatul închis timp de mai multe ore, pentru a avea intimitate cu iubita lui.

RomaniaTV.net
25 ian. 2020, 15:12
Moarte cruntă la doar 8 ani. Un copil a murit îngheţat, după ce tatăl lui l-a închis în garaj, ca să aibă intimitate cu iubita lui

Thomas se afla în grija tatălui său, după ce părinții au divorțat. Bărbatul, polițist din New York, şi-a trimis propriul copil la moarte, doar pentru a fi singur cu partenera lui, Angelina, cu care avea o relaţie.

Mai mult decât atât, băieţelul suferea și de autism, astfel că necesita o îngrijire specială.

Se pare că și iubita polițistului a fost de acord cu gestul bărbatului, asta după ce l-au bătut. L-au închis fără apă şi mâncare, la o temperatură de -7 grade, potrivit Daily Mai.

Câteva ore mai târziu, copilul a fost găsit fără suflare de tatăl său, cauza morţii fiind hipotermia.

Tatăl i-a aruncat trupul neînsufleţit în faţa casei

Polițistul l-a luat pe băiețel și l-a băgat în apă caldă, apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit în fața casei, explicând că micuțul a murit subit, când se întorcea de la școală.

În urma anchetei polițiștii din New York au descoperit crima oribilă, iar acum bărbatul va petre.ce mulți ani în închisoare.