Moarte subită la 34 de ani. A leşinat în bucătărie şi nu a mai putut fi salvată. Medicii au anunţat că era însărcinată

O femeie a murit în mod subit, după ce a căzut secerată în bucătărie. Aceasta era mama a şase copii şi era însărcinată cu cel de-al şaptelea.

RomaniaTV.net
01 apr. 2019, 08:44

Lindsey Ann Hughes, în vârstă de 34 de ani, s-a stins din viață după ce ar fi suferit un atac de cord în bucătăria casei ei din Anglesey, Țara Galilor de Nord. „Era o femeie iubitoare, devotată, o mamă grijulie şi o soră plină de viaţă şi de bucurie. Avea întotdeauna zâmbetul pe faţă. Moartea ei a lăsat un gol imens în vieţile multor oameni” a spus prietena ei Helen Evans.

„Ea a fost întotdeauna năzbâtioasă, avea 34 de ani, dar inima ei era de copil. A fost foarte orientată spre familie şi rareori ieşea în oraş. Dar şi atunci când îşi făcea timp să ne vedem, era întotdeauna gata cu câte o bârfă, o glumă, să ne înveselim. Este foarte trist” a mai spus Helen.

Femeia speră să strângă bani pentru a-i ajuta pe copiii celei care i-a fost prietenă dragă.

„Mama a șase Lindsey, în vârstă de 34 de ani, a murit, împreună cu copilul ei nenăscut, lăsându-i în urmă pe ceilalţi 6 copii cu inima zdrobită, partenerul Nick și părinții și frații ei iubitori. Lindsey (era) o fată iubitoare, de distracție, cu un zâmbet mereu pe chip, o iubită devotată, o fiică grijulie și o soră plină de bucurie. Familia ei are acum nevoie de sprijinul nostru, în timp ce părinții ei preiau rolul de a-i îngriji pe copiii ei iubiți” este mesajul postat pe pagina fundaţiei.

Zeci de persoane s-au mobilizat în a dona bani şi de a-şi arăta condoleanţele sincere faţă de suferința familiei.