Moarte subită pentru un polițist. A fost găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Un polițist de frontieră în vârstă de 43 de ani din localitatea vasluiană Berezeni a fost găsit mort în propria locuință. Autoritățile iau în calcul sinuciderea.

23 nov. 2020, 23:59
Moarte subită pentru un polițist. A fost găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Moarte subită pentru un polițist. Bărbatul locuia în același apartament cu părinții săi, fiind găsit în stare de inconștiență chiar de aceștia. Polițiștul prezenta o plagă masivă la nivelul gâtului.

Citește și: Un medic de la Spitalul Judeţean Sibiu a REFUZAT să trateze un pacient infectat cu COVID-19. „Este inadmisibil! Dacă eşti pozitiv, gata poţi să mori?”

Lângă bărbat se afla un flex în stare de funcţiune. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul. Oamenii legii au deschis deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Moarte subită pentru un polițist. Bărbatul nu era căsătorit și era cunoscut ca o persoană liniștită. Acesta își desfășura activitatea în cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni. În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii.

Conform anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat recent cu COVID. Acesta a rămas cu depresie profundă în urma bolii, pentru care urma un tratament medicamentos, conform adevărul.ro.

Sindicatul Europol, mesaj ironic după programul impus de IPJ Harghita: Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00

Sindicatul Europol a postat pe reţelele de socializare un mesaj ironic după IPJ Harghita a făcut un nou program pentru poliţişti. Astfel, oamenii legii vor munci câte 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 – 18:00.

”Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00. Acesta este mesajul ferm al şefilor din IPJ Harghita care i-au anunţat pe subalterni că de azi vor munci câte 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 – 18:00. Dacă totuşi infractorii vor fi nesimţiţi şi nu vor înţelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus şi vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ş.a.m.d., poliţiştii vor fi chemaţi de acasă să intervină. Acest model de „menegeri”, nu numai că îşi bat joc de poliţiştii care după 12 ore vor trebui să doarmă îmbrăcaţi în uniformă pentru ca atunci când le sună telefonul să ajungă cât mai repede la caz, dar demonstrează că siguranţa cetăţeanului este un deziderat de faţadă”, afirmă sindicaliştii din Poliţie, prezentând un schimb de mesaje pe acest subiect.