Moarte suspectă în Botoşani. Bărbat găsit mort după ce a petrecut cu fratele său şi două femei

Un bărbat a fost găsit mort după ce a petrecut toată noaptea cu fratele său şi două femei. Un vecin l-a găsit de dimineaţă fără suflare şi a alertat poliţia. Petrecăreţii nu au ştiut să explice poliţiștilor ce s-a întâmplat cu bărbatul deşi acesta avea urme de violenţă pe corp

RomaniaTV.net
24 ian. 2017, 07:04
Moarte suspectă în Botoşani. Bărbat găsit mort după ce a petrecut cu fratele său şi două femei

Duminică, bărbatul de 46 de ani din comuna Cristeşti şi-a chemat fratele la el acasă, iar ulterior li s-au alăturat şi două femei, surori. Cei patru au băut şi spre dimineaţă un vecin a găsit gazda petrecerii fără suflare, scrie botosaninews.ro. Acesta anunţat autorităţile, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic şi doar au constatat decesul. Totuşi, pentru că victima prezenta urme de violenţă pe corp au fost sesizaţi şi poliţiştii.

La faţa locului au sosit şi criminaliştii, care au găsit un geam spart la locuinţă şi i-au audiat pe fratele victimei şi pe cele două femei. Nimeni nu a putut explica, însă, cum a putut deceda gazda petrecerii. Trupul barbatului a fost ridicat de medicii legişti, in vederea efectuarii necropsiei.