Moarte suspectă în Medgidia. Doi bărbați au fost găsiți decedați în apartament

Doi bărbați au fost descoperiți decedați într-un apartament dintr-un bloc din Medgidia. Oamenii legii au fost alertați de către mai mulți vecini.

RomaniaTV.net
20 nov. 2020, 13:51
Moarte suspectă în Medgidia. Doi bărbați au fost găsiți decedați în apartament

Moarte suspectă în Medgidia. Cei doi bărbați de 75, respectiv 85 de ani au fost descoperiți decedați de către vecini. Aceștia au declarat polițiștilor că nu i-au mai văzut pe cei doi de mai mult timp și s-au îngrijorat. Până în prezent, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupurile celor doi.

Citește și: Cât de eficientă e vitamina C împotriva COVID și de ce sunt diferite efectele de la o persoană la alta. Ce arată datele celui mai nou studiu

Conform Poliției municipiului Medgidia, vineri, în jurul orei 10:00, polițiști au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil situat pe strada Rahovei ar fi două persoane decedate, transmite Mediafax. La fața locului au fost găsiți doi bărbați, de 63 de ani și de 79 de ani.

Moarte suspectă în Medgidia. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca necropsia să stabilească motivul decesului.

“Am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112 la o deblocare de ușă în Medgidia, acolo unde se pare că două persoane nu răspundeau de ceva vreme la ușă. La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului Medgidia. Sosiți la fața locului colegii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și intrați în casă au găsit două persoane, bărbați, în vârstă de 75  și 85 de ani decedați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, Anamaria Stoica.

Isterie la Constanţa după ce s-a anunţat carantina. Rafturi goale şi coadă în magazine

Municipiul Constanța intră în carantină, de vineri, de la ora 20:00, după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a aprobat o hotărâre în acest sens, după ce incidenţa cazurilor de coronavirus la mia de locuitori depăşise 9,10.

După ce măsura a fost comunicată locuitorilor de aici, aceştia au „vandalizat” supermarketurile și hypermarketurile din municipiu. Constănțenii au golit toate rafturile magazinelor. Un haos generalizat a fost în hypermarket-ul Kafland.

În jurul orei 11.00 rafturile din magazinul Kaufland din zona ICIL erau goale, iar magazinul era doldora de oameni. La mare căutare au fost făina, orezul, mălaiul, fructele, legumele, conservele, uleiul, dar și apa. Cozile la casele de marcat erau kilometrice, iar coșurile cumpărătorilor erau pline ochi. Printre alimentele căutate în magazin au fost şi conservele şi pastele făinoase, dar şi carnea, scrie replicaonline.ro.