Pilot şi actor, găsit fără suflare în camera sa la o bază aeriană. El figura PREZENT la serviciu

Un pilot în vârstă de 39 de ani, care în timpul liber era şi actor, a fost găsit mort, vineri, în camera sa de la o bază aeriană din Buzău. Bărbatul figura prezent la cursurile de specialitate la care trebuia să participe, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 14:11
Pilot şi actor, găsit fără suflare în camera sa la o bază aeriană. El figura PREZENT la serviciu

O anchetă a fost demarată la unitatea de aviație de la Boboc, acolo unde un pilot în vârstă de 39 de ani, detașat de la Baza Aeriană Otopeni, a fost găsit vineri dimineață fără suflare în camera în care era cazat.

Căpitanul era detaşat la Boboc pentru cursuri de specialitate. Vineri dimineață, colegii săi i-au constatat lipsa de la cursuri şi l-au cautat în cameră, acolo unde trupul său a fost descoperit. El fusese detașat de la Baza Aeriană Otopeni, pentru perfecționare cu specialiștii Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene de la Boboc.

Corpul neînsufleţit al militarului-actor a fost transportat la serviciul de medicină legală din Buzău pentru efectuarea necropsiei. Prima ipoteză de lucru este moartea naturală, survenită, cel mai probabil, în urma unui infarct.