Moarte suspectă la Galaţi. Un cadavru în descompunere, găsit într-o garsonieră după o sesizare la 112

Locatarii blocului I5 au reclamat mirosul insuportabil dintr-o garsonieră. După ce au spart uşa, pompierii au găsit în locuinţă un cadavru în stare de descompunere. Încă nu este cunoscută cauza morţii.

RomaniaTV.net
07 iun. 2020, 15:51
Moarte suspectă la Galaţi. Un cadavru în descompunere, găsit într-o garsonieră după o sesizare la 112

Un bărbat de 45 ani din Galaţi a fost găsit decedat, duminică, într-o garsonieră din blocul I5, de pe strada Saturn, după ce pompierii au deblocat uşa locuinţei, informează adevarul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, lucrătorii ISU şi poliţiştii au fost alertaţi de vecinii victimei prin 112 că dintr-o garsonieră aflată la etajul cinci emana un miros greu, specific de putrefacţie.

La faţa locului, au ajuns un echipaj de la descarcerare şi unul SMURD, dar şi o echipă de criminalişti, având în vedere că este vorba de o posibilă moarte supectă. Pompierii au intervenit pentru deblocarea uşii, iar în garsonieră au descoperit cadavrul unui bărbat de 45 ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Bărbatul lucra ca paznic la mall-ul neterminat din zona Autogării şi se pare că era decedat de mai multe zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla împrejurările în care s-a produs decesul.

Citeşte şi: Detalii terifiante despre crima de la Vișeu de Sus. Tânăra de 18 ani a fost bătută şi strangulată