Moarte tragică a unei prezentatoare tv. Jurnalista şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă, la doar 26 de ani

Jennifer Lenzini, o cunoscută prezentatoare tv din SUA, şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă care a avut loc weekend-ul trecut în Florida. Tânăra avea doar 26 de ani.

16 nov. 2020, 14:04
Moarte tragică a unei prezentatoare tv. Jurnalista şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă, la doar 26 de ani

Jennifer Lenzini se afla pe motocicletă cu o altă persoană, care şi conducea. În North Port, Florida, aceasta a pierdut controlul şi s-a izbit de un copac. Ulterior poliţia avea să constate că tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă este o vedetă locală.

Lenzini, în vârstă de 26 de ani, și-a început cariera în televiziune la KTIV din Sioux City, Iowa, în august 2016 ca producător, dar în scurt timp a deveni jurnalistă şi prezentator al ştirilor de weekend.

Citeşte şi Mare atenţie la aceste substanţe chimice. Se află peste tot în casa ta şi pot cauza diabet

Jenny era plină de strălucire, dăruire, o stea în ascensiune. Avea un zâmbet contagios. Era autentică, umilă și mereu amabilă„, a spus vicepreședintele și directorul general al KTIV, Bridget Breen, despre tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă.

Conducătorul motocicletei a pierdut controlul la intersecţia bulevardelor Plantation şi Panacea Boulevard şi s-a izbit de un copac. Acesta a murit la faţa locului, în timp ce Jenny a fost dusă la spitalul Sarasota, unde a decedat însă mai târziu, din cauza rănilor„, scrie presa americană.

În luna iulie a acestui an, Lenzini a început să lucreze ca reporter la NBC2 în Ft. Myers, Florida. „Jenny venea cu povești care contat foarte mult pentru comunitatea noastră şi acoperea preponderent Comitatele Charlotte și Lee. A fost mereu sârguincioasă în munca ei”, au transmis cei de la NBC2.

Născut în Crystal Lake, Illinois, a absolvit Universitatea din Illinois, Champaign-Urbana. Ea mai avea cinci fraţi.