Moartea lui Adrian Iovan a fost PREVESTITĂ. Vezi detaliul CUTREMURĂTOR care i-a pecetluit soarta

Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea lui Adrian Iovan. Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit, la România TV, că astrograma pilotului arăta soarta tragică a acestuia.

10 feb. 2014, 07:31
Moartea lui Adrian Iovan a fost PREVESTITĂ. Vezi detaliul CUTREMURĂTOR care i-a pecetluit soarta

Invitată la România Exclusiv, moderată de Simona Gheorghe, astrologul Mariana Cojocaru a explicat că felul în care Adrian Iovan a murit era scris în stele.

„Eu l-am cunoscut pe dl. Iovan într-o emisiune TV, era imediat după divorţ… Era foarte afectat de divorţ, iar eu, având structura unui profesionist, când l-am văzut cât de afectat emoţional era, m-am gândit cu compasiune «domne, ce ar putea să i se mai întâmple unui astfel de om», ca să-l protejez. Acolo unde este cariera domniei sale, drumurile, călătoriile, avea Luna Neagră cu karmă negativă şi cu Marte în Berbec. Am calculat în minte şi am spus că în următorii 5-6 ani există riscul ca în viaţa domniei sale să apară un astfel de moment. Mă şi gândeam: un pilot iese la pensie la 50 de ani, deci la 55 trebuie să stea acasă sau să retragă la o căsuţă şi iată că nu a fost aşa”, a spus Mariana Cojocaru.

Adrian Iovan NU mai putea fi salvat. Detalii cutremurătoare din anchetă

„Cel care e născut cu un astfel de har nu poate să renunţe la o astfel de profesie atât de uşor cum am crede noi din exterior”, a menţionat astrologul.

Povestea TULBURĂTOARE a vieţii lui Adrian Iovan. Imagini difuzate ÎN PREMIERĂ cu fostul pilot VIDEO