Povestea TULBURĂTOARE a vieţii lui Adrian Iovan. Imagini difuzate ÎN PREMIERĂ cu fostul pilot VIDEO

După tragedia aviatică din Apuseni s-a vorbit foarte mult despre Adrian Iovan. Unii l-au acuzat, alţii au spus despre el că e un erou. În viaţa privată Adrian Iovan a fost, cu adevărat, un bărbat iubit, lucrul cara s-a putut vedea chiar la înmormantarea sa, când la aceeaşi masă au stat toate femeile care au contat în viaţa lui. Povestea vieţii lui Adrian Iovan a fost spusă la România TV, de prietenii săi, într-un material emoţionant şi tulburător, în care se regăsesc şi imagini difuzate în premieră.

09 feb. 2014, 09:19
Povestea TULBURĂTOARE a vieţii lui Adrian Iovan. Imagini difuzate ÎN PREMIERĂ cu fostul pilot VIDEO

Viaţa omului Adrian Iovan e ca o filă de roman, iar cei care i-au fost prieteni i-au spus povestea, la România TV. Adrian Iovan n-a avut multe iubiri, dar, pe capitole, şi le-a rezumt simplu: zborul, copiii şi femeile frumoase. La bordul avionului se simţea în largul lui şi, dacă cineva l-ar fi întrebat cum vrea să moară, sigur ar fi spus că la manşă. Aşa s-a şi întamplat zilele trecute când, pentru ultima oară a auzit îndemnul: “Liber căpitane!”. A aterizat forţat, dar perfect. Îi placea să facă aterizari line şi sigure. Ironic sau nu, i-a dus pe toţi în siguranţă până la sol. Nu s-a gândit la el, ci la ei.

Moartea lui Adrian Iovan a fost PREVESTITĂ. Vezi detaliul CUTREMURĂTOR care i-a pecetluit soarta

Contestat sau nu, Adrian Iovan va rămâne, cel puţin pentru familia şi apropiatii lui, un erou. Un erou cu o viaţă tumultoasă, cu amărăciuni despre care uneori a vorbit, dar, cel mai adesea, a preferat să le păstreze pentru el. Despre Iovan, prietenii spun că a fost un om cu suflet mare care şi-a drămuit iubirea în mod egal pentru cei doi copii şi femeile din viaţa lui. Şi, nu e de mirare că tot aviaţia a fost cea care i-a adus în viaţă dragostea.

Da, le-a cunoscut la înălţime. Şi vedeţi, dorinţa asta a noastră de a trăi la maxim orice, inclusiv partea intimă şi inclusiv dragostea faţă de soţiile noastre sau de soţia noastră, pentru el s-a întâmplat ca acele momente unice să se întâmple în concordanţă cu pasiunea cea mare, aviaţia. Le-a întâlnit în zbor şi de acolo pasiunea, atât pentru prima soţie, cât şi pentru a doua. Au fost la intensitate maximă„, spune prietenul său, pilotul Şerban Ionescu.

Citeşte şi Adrian Iovan: Sufletul meu rămâne în casă

Relaţia cu Romaniţa avea să îi schimbe radical viaţă lui Adrian Iovan. I-a adus notorietate şi l-a plasat într-o lume care până atunci îi fusese străină. Paradoxal sau nu, pentru Adrian Iovan şirul ghinioanelor a început din timpul relaţiei cu Romaniţa, în octombrie 2005 cand Bogdan Iancu, un tânăr de 27 de ani din cartierul Berceni a intrat noaptea în casa soţilor Iovan situată în nordul Capitalei. Atunci, pilotul l-a împuşcat pe tânăr mortal.

EMOŢIONANT! Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARAŢII despre relaţia cu tatăl ei

Întreaga poveste a vieţii lui Adrian Iovan poate fi urmărită în format video, într-un material emoţionant şi, totodată, tulburător, difuzat de România TV.