Moartea lui DJ Lalla, un mister total! Cine este bărbatul care a stat câteva minute bune lângă trupul neînsuflețit al artistei și nu a sunat la 112

Misterul în cazul morții artistei DJ Lalla se adâncește și mai tare! În urma unei ample anchete, oamenii legii au descoperit că chiar în ziua în care a fost găsită artista fără suflare, un bărbat a stat timp de șase minute lângă trupul neînsuflețit al tinerei pe plaja din Mamaia.

30 sept. 2023, 20:42
Moartea lui DJ Lalla, un mister total! Cine este bărbatul care a stat câteva minute bune lângă trupul neînsuflețit al artistei și nu a sunat la 112

Moartea lui DJ Lalla, un mister total! Mai mult oamenii legii spun că după ce a evaluat trupul tinerei, bărbatul aplecat fără ca măcar să sune la 112 și să alerteze autoritățile.

Citește și Tânăra găsită moartă pe plajă este DJ Lalla. Laura Roșca s-ar fi înecat

Moartea lui DJ Lalla, un mister total!

Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere, iar imaginile sunt acum în custodia poliției care încearcă să descopere cine este misteriosul bărbat.

Aceste imagini le ridică acum și mai multe semne de întrebare autorităților care în urmă cu puțin timp au stabilit cauza morții artistei. Însă elementul care ar putea face lumină în cazul tinerei găsite moarte pe plajă ar putea apărea abia peste o lună sau două.

Atunci, raportul toxicologic va arăta clar dacă victima era sau nu sub influența drogurilor.

La o zi după deces, medicii au efectuat autopsia, mai ales că în acest caz au apărut mai multe suspiciuni. Una dintre  variante a fost cea a sinuciderii, având în vedere faptul că femeia suferea de depresie. Chiar mama ei a vrut să o ajute și a căutat un medic psihiatru în Turda, localitatea de baştină a artistei DJ Lalla, pe numele real Laura Roşca.

Conform medicilor legişti, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece s-au găsit apă și nisip în plămânii tinerei, scrie SpyNews. Având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, verdicul pare destul de ciudat! Aceasta era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip, în momentul în care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. De asemenea, oamenii legii nu au găsit urme de violență asupra ei.

Prietenii artistei au sesizat o schimbare în comportamentul ei în ultima perioadă, când și-a pierdut cheful de viață și a slăbit foarte mult. De asemenea, tânăra se retrăsese din lumea mondenă. DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

 Citește și Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla. Cine este bărbatul misterios la care tânăra se cazase în Mamaia. Îl cunoscuse pe TikTok acum o lună