Tânăra găsită moartă pe plajă este DJ Lalla. Laura Roșca s-ar fi înecat

Poliția a identificat-o pe tânăra găsită moartă în dimineața de joi pe plaja din Mamaia Nord. Este vorba despre Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

28 sept. 2023, 15:59
Tânăra găsită moartă pe plajă este DJ Lalla. Laura Roșca s-ar fi înecat

Tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia Nord a fost identificată de polițiști. Femeia se numește Laura Roșca, are 34 de ani și este din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută ca DJ Lalla.

Fata, îmbrăcată într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai fie și alte persoane în apă.

Citește și: VIDEO Tânăr mort după ce a fost bătut și încătușat de polițiști. Bărbatul era agitat, dezorientat și a încercat să se rănească singur. Imagini șocante de pe camerele de supraveghere

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Pe pagina sa de Facebook ultima postare este din 20 septembrie când a realizat un video într-un lift. Tot conform contului de Facebook, tânăra lucra la un post de radio din București, Radio3Net „Florian Pittis”.