Moartea lui Dolores O’Riordan rămâne un mister. Top 5 cele mai frumoase melodii ale artistei VIDEO

Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, a murit luni, la 46 de ani, iar cauzele decesului său rămân încă învălşuite în mister. Totuşui, impresarul său a declarat că, deocamdată, nu există detalii despre circumstanţele decesului.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 17:22
Moartea lui Dolores O’Riordan rămâne un mister. Top 5 cele mai frumoase melodii ale artistei VIDEO

Ultimul mesaj al lui Dolores O’Riordan, postat pe contul său de Twitter, datează din 4 ianuarie. Ea a scris: „Bye Bye Gio. We’re Off to Irlanda„. De asemenea, cu două săptămâni înainte de deces, Dolores a postat o fotografie alături de iubitul ei, Ole Koretsky.

Top 5 piese Cranberries, cântate de Dolores O’Riordan:

5. „Salvation” este o piesă despre consumul de droguri și pericolele lui. Dolores O’Riordan a fost ea însăși o victimă a consumului de droguri în 2013 fiind la un pas de moarte din cauza unei supradoze.

4. „Ode to my Family” este primul single lansat după „Zombie”. Un cântec despre familia lui Dolores și dorul artistei de a trăi o viață simplă și liniștită ca în copilărie.

3. „Dreams” a fost lansată în 1992, ca single de debut al trupei The Cranberries și a fost inclus ulterior pe albumul „Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”.

2. „Linger” a fost primul single de succes, lansat în 1993. Dolores O’Riordan a povestit într-un documentar că melodia este despre primul ei sărut.

1. „Zombie” rămâne cel mai mare hit al formației The Cranberries. Lansat în 1994, este un cântec-manifest, scris în memoria a doi băieți uciși în același an în atacurile de la Warrington, comise de gruparea IRA.