Moartea reputatului medic Costinel Popescu este învăluită în mister! Ce decizie luase chiar înainte de a fi găsit fără suflare

Moartea fulgerătoare a medicului Costinel Popescu, un reputat doctor infecţionist din Târgu Jiu ridică, multe semne de întrebare! Doctorul avea 57 de ani și a fost găsit prăbușit la pământ de către soția sa. Medicul ținuse o cură de slăbire și reușise să dea jos peste 30 de kilograme în doar trei luni. Necropsia va stabili dacă dieta are i-a afectat sau nu sănătatea.

11 dec. 2019, 16:49
Moartea reputatului medic Costinel Popescu este învăluită în mister! Ce decizie luase chiar înainte de a fi găsit fără suflare

În urmă cu doar câteva luni, medicul Costinel Popescu a luat o decizie radicală. S-a apucat să țină o dietă recomandată de un nutriționist pentru a da jos kilogramele în plus. În trei luni, medicul a slăbit 30 de kilograme, însă spunea că se simte foarte bine, declară colegii din spital.

„Slabise in ultima perioada destul de mult, era vizibil acest lucru. Acum nu pot sa ma exprim daca asta a avut infleuente asupra decesului dansului. A fost un soc aceasta veste pentru noi toti. Ultima discutie pe care am avut-o cu dansul a fost vineri. Promovase concursul de sef de sectie si chiar isi dorea sa faca multe lucruri acolo”, a declarat Dumitru Vienescu, manager interimar al Spitalului Judeţean.

„A fost un medic tanar si deosebit. Ma intristeaza vestea si adresez pe aceasta cale condoleante familiei”, spune o colegă.

Medicul de 57 de ani a fost găsit prăbușit la pământ, iar colegii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ. Un reputat medic de la Boli Infecţioase a murit

Medicul Costinel Popescu va fi înmormântat joi. Rezultatul necropsiei va scoate la iveală dacă dieta pe care a ținut-o a avut legătură cu decesul.