Fotbaliştii de la CSM Poli Iaşi, rugăciune la Moaştele Sfintei Parascheva înainte de meciul cu CSU Craiova

Iaşiul a devenit în această săptămână capitala spirituală a României, cu prilejul hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.

11 oct. 2017, 10:43
Fotbaliştii de la CSM Poli Iaşi, rugăciune la Moaştele Sfintei Parascheva înainte de meciul cu CSU Craiova

Pe lângă sutele de mii de credincioşi din toată ţara care iau cu asalt oraşul în acestă săptămână, pentru a se închina la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Mitropolie, se vor număra şi fotbaliştii de la CSM Poli iaşi. Elevii lui Flavius Stoican vor merge la Mitropolie, vineri, cu o zi înainte de marele meci cu CSU Craiova, primul din play-off, întâlnire ce va avea loc în zi sfântă.

SFÂNTA PARASCHEVA 2017. Peste 19.000 de pelerini s-au închinat la racla Sf. Parascheva

„Meciul cu Craiova se va juca într-o zi specială pentru oraş şi pentru creştinism, chiar de Sfânta Parascheva. De aceea am decis să-i ducem pe băieţi în pelerinaj la Mitropolie, cu o zi înainte de meci, într-o săptămână în care creştini din toată ţara vin să se roage”, a declarat preşedintele clubului, Adrian Ambrosie.

SFÂNTA PARASCHEVA 2017. Îmbrânceli la procesiunea scoaterii raclei din Catedrală, jandarmii au intervenit

„Este o sărbătoare foarte importantă pentru Iaşi, pentru România, pentru toţi creştinii, de aceea ne dorim ca în această zi sfântă să facem o partidă bună şi să-i bucurăm pe suporterii noştri. Sper să avem un stadion plin”, a declarat liderul echipei, Andrei Cristea.