Mobilizare uriaşă pentru căutarea unui băiat de 2 ani, din Botoşani. Radu Aryan a dispărut din casa unor prieteni

Mobilizare impresionantă în județul Botoșani pentru căutarea unui băiat de doar 2 ani dispărut de duminică. Peste 100 de polițiști, jandarmi, dar și localnici îl caută pe acesta. Se fac căutările inclusiv cu dronele.

18 mart. 2024, 08:42
Mobilizare uriaşă pentru căutarea unui băiat de 2 ani, din Botoşani. Radu Aryan a dispărut din casa unor prieteni

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați duminică cu privire la dispariția unui băiat de 2 ani, din comuna Tudora, județul Botoșani. Copilașul se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu bunica lui, când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice.

Radu Aryan are păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu, iar la momentul dispariției purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Citește și: 1.400 de lei de la stat pentru acești români. Suma trebuie folosită până în 31 martie 2024

Băieţelul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă atunci când intra singur în pădure. Salvatorii şi localnicii l-au căutat ore în şir, fără rezultat însă.

Autorităţile au anunţat dispariţia celui mic şi printr-un mesaj RoAlert.

Citește și: VIDEO Mesajul viral al unui adolescent român născut în Italia: ”Eu și mâine m-aș întoarce, că m-am săturat de atâtea discriminări și bullying! M-am născut aici dar vreau să mă întorc!”

Băiatul de 2 ani se afla în grija bunicii, ambii lui părinți fiind plecați la muncă în străinătate.