MODĂ 2014. Iată ce trebuie să porţi anul acesta pentru a fi remarcată

MODĂ 2014. Un nou an, o nouă şansă de a-ţi reinventa garderoba şi de a te face remarcată pentru gusturile tale desăvârşite în materie de modă.

05 ian. 2014, 15:06
MODĂ 2014. Iată ce trebuie să porţi anul acesta pentru a fi remarcată

MODĂ 2014. Colecţiile designerilor renumiţi au dezvăluit principalele tendinţe pentru 2014, ce nu par deloc să se adreseze femeilor timide, obişnuite să stea într-un con de umbră. Pregăteşte-te să ieşi în evidenţă!

1. Imprimeuri cu jocuri de cuvinte. Vedetele absolute în rândul tendinţelor în modă pentru anul 2014 sunt imprimeurile cu jocuri de cuvinte. Nu contează ce scrie pe tricoul sau geanta ta, atâta vreme cât literele sar în ochii tuturor şi atrag atenţia, scrie eva.ro.

Marile case de modă care au promovat acest stil sunt Alexander Wang, Undercover, Christopher Kane şi Kenzo.

2. Încheierea inversă a cămăşii. O altă tendinţă care te va scoate din anonimat în noul an te îndeamnă să te închei la cămaşă invers. Mai exact, în loc să laşi 2-3 nasturi de sus descheiaţi, prinde-i la baza gâtului si lasă-i liberi pe cei de la nivelul taliei în jos.

Citeşte şi Metoda inedită prin care să ai haine noi FĂRĂ să plăteşti

Ideea a fost promovată de designeri de top, precum Alexander Wang, Rodarte şi Diesel Black Gold.

3. Franjurii. În 2014, franjurii vor ocupa locurile fruntaşe în topul tendinţelor fierbinţi. Franjurii sunt integraţi acum în ţinute variate, nu doar în cele cowgirl sau flapper-girl. Îi vezi peste tot, de la apariţiile casual de zi, până la cele elegante de seară.

4. Smokingul. Smokingurile în vogă au gulere largi, ce imită un şal, sunt fabricate din materiale fine şi luxuriante, au culori vibrante şi croieli traznite, care să te plaseze instant în centrul atenţiei.

Optează pentru bleumarin la începutul anului, apoi întâmpină primăvara cu smokinguri albe sau galbene, ba chiar albastru electric, potrivit recomandării Pucci. Vara te poţi bucura de nuanţe tari şi proaspete, iar în toamna 2014 încearcă materiale mai grele, precum catifeaua.

Citeşte şi Rezoluţiile Noului An în modă