Rezoluţiile Noului An în modă

Un an nou, noi planuri, noi sperante, cu siguranţă că şi tu ai rezoluţii pentru Noul An. O să ţin dieta, o să fac mai mult sport... o să-mi schimb jobul... o să fiu mai bună cu cei din jur... şi lista poate continua. Dar ce ai spune despre rezoluţii vestimentare noi?

RomaniaTV.net
02 ian. 2014, 10:42
Rezoluţiile Noului An în modă

Oricat ai incerca sa negi, adevarul este ca imaginea conteaza. Si nu neaparat pentru cei din jur, conteaza in primul rand pentru tine. O prima rezolutie pentru a te bucura de un an mai bun, ar fi sa ai mai multa grija de aspectul tau. Atunci cand arati bine, te simti bine, si asta face toata diferenta.

Cand arati bine, te simti bine

O femeie este frumoasa atunci cand se simte frumoasa. Poti sa ai cele mai placute trasaturi, daca nu te simti bine in pielea ta, acest lucru va fi vizibil la exterior, iar cei din jur vor observa. Doar faptul ca poti o lenjerie intima sexy pe sub hainele conservatoare de munca iti poate imbunatati considerabil starea de spirit, iar cei din jur nu vor putea sa-si dea seama de ce radiezi.

A oferi o mai mare atentie felului in care arati, incepe prin a oferi o mai mare atentie garderobei tale. Asta nu inseamna sa faci credit la banca pentru a-ti cumpara o garderoba nou-nouta. Incepe prin a face un inventar al pieselor pe care le ai deja, si incearca sa gasesti moduri noi de a le combina.

Descoperă mai multe recomandări de modă pe Ele.ro