Moda femeilor a înnebunit bărbaţii: Sexul tare merge la medic să-şi ascundă ridurile

Bărbaţii din Constanţa - desigur, cei cu stare materială bună - vor să-şi păstreze cât mai mult timp tinereţea, concurând cu femeile la acest capitol, fiind, de multe ori, vecini de salon. Nu ne referim aici la salonul de cosmetică, care nici acela nu este exclus, ci la cel medical, unde domnii merg pentru a-şi înlătura ridurile sau pentru a-şi ridica sprâncenele.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 09:11
Moda femeilor a înnebunit bărbaţii: Sexul tare merge la medic să-şi ascundă ridurile

Însă, acum, în prag de sărbători, aceştia s-au grăbit să prindă o programare la medicul plastician. Cu toate acestea, nu pot atinge numărul femeilor interesate de o faţă ca la 20 de ani sau buze cărnoase, însă, spun medicii, nici ei nu sunt „cantitate neglijabilă”!

Cum sărbătorile de iarnă sunt aproape să ne ia cu asalt, constănţenele încep să intre în alertă pentru a se face frumoase atât de Crăciun, cât şi de Revelion, scrie ReplicaOnline.ro. Însă, cum anii au trecut iar tehnica a evoluat, un simplu salon de cosmetică nu mai este suficient, aşa că s-a trecut la intervenţia medicului estetician.

Injectări cu acid hialuronic pentru a-şi astupa ridurile sau pentru a-şi mări buzele sunt printre preferatele doamnelor, rezultatele fiind imediate şi de efect. Pentru a întări cele spuse, medicul Ioan Bordeianu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, afirmă că numărul acestor solicitări s-a dublat faţă de acum două luni. Însă, lăsând doamnele la o parte, putem observa că şi bărbaţii alocă mai multă atenţie aspectului fizic, dacă este să ne luăm după vizita la medicul plastician.

Citeşte articolul complet pe ReplicaOnline.ro.