Modalităţi inedite de a face avere în 2019

Interesant nu este însă faptul că unii oameni fac averi uriașe, ci modalitățile prin care realizează acest lucru. Astfel, conform Bloomberg, cele mai neobișnuite modalități de a face avere au fost, în 2019: strategia unei vizibilităţi uriaşe pe reţelele de socializare, o melodie despre o familie de rechini, sau depozitele pentru fiare vechi. În orice caz, anul 2019 a fost unul benefic pentru a acumula averi.

RomaniaTV.net
30 dec. 2019, 07:16
Modalităţi inedite de a face avere în 2019

Kylie Jenner este cel mai tânără miliardară. Compania sa, Kylie Cosmetics, a semnat un parteneriat exclusiv cu Ulta Beauty Inc, vânzându-şi după o participaţie de 51% din companie, pentru 600 milioane de dolari.

Familia coreeană care a ajutat la mediatizarea cântecului „Baby Shark, doo-doo doo-doo doo-doo” are, în prezent, o avere de 125 milioane de dolari.

Unii s-au folosit pentru a-și face avere de mașini vechi. Astfel, Willis Johnson, fondator al Copart Inc., a acumulat o avere de 1,9 miliarde de dolari, construind un depozit pentru a vinde autovehicule deteriorate.

Cei mai bogaţi 500 de oameni din lume, analizaţi de indicele Bloomberg Billionaires Index, şi-au mărit averile cu 1.200 de miliarde de dolari. Aceste informații stau la baza a numeroase discuții cu privire la inegalitatea veniturilor, în special în SUA, acolo unde cei mai bogaţi 0,1% dintre oameni controlează o pondere mai mare decât oricând din averile totale de după 1929. Acesta este motivul pentru care unii politicieni solicită o restructurare radicală a economiei. 

 

Citește și:

Bill Gates a căzut pe locul 3 în topul celor mai bogaţi oameni din lume. A fost întrecut de boss-ul de la Louis Vuitton