Modalităţi prin care poţi arde surplusul de grăsime

Suntem conştiente de faptul că luarea mesei înainte de a merge la somn este un obicei greşit pentru care trebuie să plătim cu kilograme în plus şi somn neodihnitor. Iată 10 trucuri simple care te vor face să scapi de surplusul de grăsime din zona braţelor şi a şoldurilor.

26 sept. 2017, 09:06
Modalităţi prin care poţi arde surplusul de grăsime

1. Mănâncă ouă la micul dejun. O armă de temut în lupta cu apetitul nocturn este un mic dejun potrivit, în special unul care include ouă. Ouăle te ajută să pierzi în greutate rapid şi sunt de două ori mai săţioase decât pâinea sau cerealele. Reduc senzaţia de foame pentru aproximativ 24 de ore.

2. Nu cumpăra gustări care ţi se par tentante. Dacă nu vreţi să vă testaţi voinţa, ar fi mai bine să nu vă cumpăraţi gustările preferate sau s-ar putea să vă pierdeţi capul în timpul nopţii. Dacă deja le aveţi în frigider şi pur şi simplu vă seduc privirea le puteţi pune înt-o pungă care nu vă permite să vedeţi ce este înăuntru şi să o lipiţi în partea superioară cu o bandă adezivă şi să o aşezaţi într-un colţ al frigiderului, potrivit estisuperba.ro.

3. Evită preparatele fără substanţe nutritive. Felurile de mâncare bogate în carbohidraţi – prăjelile, fast food-ul, băuturile acidulate, cârnaţii şi alcoolul te vor trimite cu siguranţă înapoi la frigider pentru o altă gustare. Pe lângă asta, aceste alimente cresc riscul apariţiei celulelor canceroase, cresc colesterolul şi provoacă multe alte neplăceri.

4. Înjumătăţeşte consumul de sare. Sarea şi celelalte condimente intensifică senzaţia de foame. Pentru a accelera gustul natural al mâncării o poţi condimenta cu ceapă, usturoi şi ierburi aromatice în loc să foloseşti sarea.

5. Adaugă broccoli la dieta ta. Mugurii de broccoli adaugăţi la salata ta vor face să te simţi plină pentru mult timp. Profilul nutriţional al acestei plante este cu adevărat impresionant fiind bogată în vitamina K, fibre solubile şi insolubile dar şi vitamina C.

6. Fă sport. A fost dovedit fapul că exerciţiile intensive nu doar că ard caloriile dar diminuează şi apetitul atunci cand acesta atinge cote exagerate. În plus te ajută să scapi de stresul zilnic care te face să mănânci mai mult.

7. Răcoreşte-te. O ajustare a apetitului seara poate fi posibilă prin reducerea temperaturii din camera unde dormiţi. În plus, la o temperatură de 17-18°C corpul arde cu 7% mai multe calori decât într-o temperatură ridicată.

8. Bea apă minerală. De multe ori facem o confuzie între sete şi foame aşa că în loc să mănânci un iaurt ai putea bea un pahar cu apă minerală şi în felul acesta pofta ta de mâncare s-ar diminua considerabil. Nu ţi-ar face în nici un caz rău să bei un pahar din această minunata licoare de pe noptiera ta, seara pentru a nu fi nevoită să mai treci prin bucătărie la o ora târzie.

9. Spală-te pe dinţi. Atunci când te speli pe dinţi seara, creierul tău primeşte un semnal că nu ar trebui să mai mănânci în acea zi. Ba mai mult, gustul de mentol din pasta de dinţi diminuează pofta de a mai avea o gustare după.

10. Mergi la somn înainte de ora 23:00. Încearcă să îţi stabileşti o oră de somn mai devreme de 23:00 sau pur şi simplu dormi în timpul în care este foarte probabil să îţi doreşti să mănânci ceva nesănătos. Este posibil ca aceste gustări interzise să îţi apară până şi în vise, dar asta nu va mai fi o problemă. Este ştiut faptul că fiecare oră de somn în plus reduce caloriile cu 6% în timpul zilei.

Citeşte şi Cure de slăbire pe care să le eviţi! Îţi pun în pericol viaţa