Modelul care s-a autodesfigurat pentru a obține cei mai mari obraji din lume vrea și mai multe operații. „Înainte arătam ca un șoarece”

Modelul de 32 de ani, care și-a injectat obrajii pentru a ajunge la dimensiuni record, vrea să-și opereze și alte părți ale corpului.

25 mai 2021, 17:12

Anastasiia Pokreshchuk, de 32 de ani, un model de Instragram din Kiev, Ucraina, a cheltuit 1.600 de lire pentru a avea cei mai mari obraji din lume. Acum femeia și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că vrea să-și facă operație de mărire a sânilor și mai plănuiește să-și injecteze grăsime în posterior pentru a-l face mai apetisant.

Tânăra a declarat că și-a injectat singură acid hialuronic în obraji, după tutorialul online al unui medic, și că în ciuda faptului că este o procedură periculoasă, e foarte mulțumită de rezultat întrucât înainte arăta ca un șoarece.

Anastasiia a mai spus fanilor că își dorește să aibă mărimea D la sutien deoarece natura nu i-a dăruit aproape deloc sâni.

„După ce mi-am făcut injecțiile în obraji și am văzut schimbările, m-am îndrăgostit imediat de propia mea imagine. Realizez că pentru unii oameni arată ciudat, însă mie îmi place. Înainte să-mi modifiic obrajii îmi era rușine de felul în care arătam, de vocea mea. Credeam că sunt urâtă chiar dacă mama spunea că am o frumusețe naturală. Acum cred că am o imagine mult mai exotică, înainte arătam precum un șoarece”, a declarat modelul, conform Daily Mirror.

Modelul face mărturisiri despre noua ei înfățișare: „Oamenii mi-au spus că ar trebui să mă sinucid”

Oamenii sunt foarte șocați de noua ei înfățișare, iar femeia afirmă că a avut parte de reacții foarte urâte din partea  celorlalți.

„Acum unii oameni  îmi spun că arăt îngrozitor și că ar trebui să mă sinucid, însă eu doar le râd în față și îi ignor”, a mărturisit Anastasiia.

Modelul a mai dezvăluit că și-a mărit și volumul buzelor după ce și-a injectat singură acid hialuronic. Aceasta a menționat că procedura este într-adevăr una periculoasă, dar a avut grijă să sterilizeze instrumentele și să urmze întocmai instrucțiunile din tutorialul online al medicului.

„Mi-am mărit obrajii pentru că nasul meu era prea mare înainte, comparativ cu celelalte trăsături ale feței, acum totul arată proporționat și îmi place la nebunie”, a mai adăugat femeia.