Andreea Tonciu îşi lansează sora în showbiz. Cum arată Lorena: „A ieșit din operație acum. O fac din ce-n ce mai frumoasă”

Andreea Tonciu îşi lansează sora în showbiz. Vedeta nu mai apare aşa des în lumina reflectoarelor, aşa cum făcea în urmă ceva ani. Acum, are o familie, iar priorităţile sunt altele. Însă, vrea să o facă cunoscută publicului pe sora ei, Lorena.

25 mai 2021, 09:37

Andreea Tonciu îşi lansează sora în showbiz, iar pentru asta vrea să o transforme într-o adevărată bombă sexy. Deşi nu este la prima operaţie estetică, tânăra a mai bifat una. Andreea nu a vrut încă să dezvăluie ce intervenţie şi-a făcut, însă susţine că o va avantaja şi o va face mai frumoasă.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a făcut anunţul: „De patru ani nu mai dorm cu soţul meu”

Andreea Tonciu îşi lansează sora în showbiz

S-a operat sora mea. O fac din ce-n ce mai frumoasă. (…) Sora mea a ieșit din operație acum. Nu pot să zic ce și-a făcut, pentru că este o surpriză. Poate o să o conving să vin cu ea în platou la Xtra Night Show”, a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars.

Lorena Tonciu s-a născut în anul 2000 și este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București.

Când a devenit majoră, sora ei a convins-o să-și facă operații estetice, iar prima a fost o intervenție la nas, la același medic la care și Andreea Tonciu s-a operat.

Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, spunea Andreea Tonciu acum doi ani.

Lorena, sora Andreei Tonciu

Ulterior, Lorena Tonciu și-a pus silicoane și acid hyaluronic în buze. Tânăra a absolvit liceul în 2019 și a obținut la Bacalaureat notele de 7,25 la proba de Limba și Literatura Română, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie.

Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită

Într-un interviu recent pentru „Xtra Night Show”, Andreea Tonciu a fost întrebată cum ar proceda dacă ar rămâne fără bani peste noapte, iar răspunsul a fost fără reţineri. Vedeta a spus mai în glumă, mai în serios, că dacă situația ei financiară nu ar fi chiar una roz și ar veni peste noapte falimentul peste ea, „s-ar combina cu un bogătaș bătrân pe care l-ar face de bani”.

După, a menționat că a fost o glumă şi că nu a fugit de muncă pentru a-și câștiga banii. „10 lei? Ce să fac cu ei? Îi dau celui care parchează mașina 10 lei! Pe ce să cheltui? Mi-aș lua mâncare și un suc! Deci, dacă aș avea doar 10 lei pe lună, m-aș combina cu un bogătaș bătrân și l-aș face de bani, dar nu am făcut niciodată, pentru că nu pot.

Și dacă nu, m-aș angaja! Orice, vânzătoare la orice, nu contează. De muncă nu fug! Îmi place să muncesc. Chiar îmi place! Când mă plictisesc, mă duc la mama la florărie și vând”, a declarat Andreea Tonciu.