Modelul cu cel mai mare posterior din Africa se iubeşte un cântăreţ care are o boală rară. Povestea unei relaţii inedite

Un cântăreţ care doar un metru şi 10 centimetri înălţime din cauza unei boli rare, are o relaţie cu cea cunoscută drept Kim Kardashian a Africii. E vorba despre un fotomodel cu dimensiuni generoase, care se mândreşţe că are cel mai mare posterior. Tânărul de 30 de ani are ambiţii mari pentru că vrea să devină preşedinte în Guineea, scrie The Sun.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 20:23
Modelul cu cel mai mare posterior din Africa se iubeşte un cântăreţ care are o boală rară. Povestea unei relaţii inedite

Grand P, pe numele său real, Moussa Sandiana Kaba, s-a născut cu progeria, o boală rară care l-a împiedicat să se dezvolte. Cu toate acestea, el este îndrăgostit de Eudoxie Yao, fotomodel plus size.

În Guineea, Grand P este cântăreţ, actor şi chiar o personalitate pe reţelele de socializare.

Iubita sa, Yao, este din Coasta de Fildeş şi susţine că are cel mai mare posterior din Vestul Africii.

Grand P şi Eudoxie Yao vor să căsătorească în ianuarie şi şi-au făcut publică relaţia pe reţelele de socializare. Recent, cântăreţul a anunţat că vrea să candideze la alegerile prezidenţiale din Guinea.

„Mi-am anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din Guineea din 2020”, a scris Grand P, pe pagina sa de Facebook.

Moussa Sandiana Kaba a înfiinţat că va înfiinţa partidul „Iubire, Respect şi Unitate” pentru a se înscrie în cursă.

„Voi fi în Guineea alături de viitorul meu soţ, Grand P, următorul preşedinte al Guineei. Eu îi voi coordona campania”, a scris Yao.

Modelul XXL a spus că îşi doreşte o carieră în politică, însă candidatura ei la preşedinţia Coastei de Fildeş a fost respinsă.