Modul inedit prin care un primar din Covasna încearcă să găsească un medic de familie pentru două localităţi din judeţ

Primarul unei localități din județul Covasna caută "disperat" un medic de familie pentru două comune cu aproape 3.000 de locuitori, el postând pe Facebook un anunț în care promite și locuință de serviciu pentru cel care ar vrea să fie doctor acolo. Primarul mai spune că zona este "frumoasă, cu ape minerale, cu oameni deschiși și primitori".

RomaniaTV.net
08 feb. 2019, 13:07
Modul inedit prin care un primar din Covasna încearcă să găsească un medic de familie pentru două localităţi din judeţ

Ferenc Demeter, primarul comunei Micfalău, a postat pe Facebook un mesaj în care anunță că, împreună cu administrația unei localități învecinate, caută „disperat” un medic de familie care să vină să lucreze acolo.

„Sunt primarul comunei Micfalău, județul Covasna. Căutăm disperat un medic de familie împreună cu o altă comună.

Oferim: Locuintă de serviciu( 2 camere, bucătărie, baie).

Comuna Micfalău are 1800 de locuitori. La 4 km de comună este situat comuna Malnaș cu 1000 de locuitori fără medic de familie. În comună avem asistenți medicali care pot lucra în cabinet.

Cooperăm foarte bine cu comuna Malnaș. Într-una din comune poate să fie și punct de lucru. Există farmacie. Zonă frumoasă cu ape minerale, oameni deschiși și primitori. Aveți toată susținerea primăriei”, este anunțul primarului aflat în căutarea unui medic de familie.