Moduri creative să-i spui soţului că eşti însărcinată

Vei fi mamica si vrei ca toata lumea sa o stie! Prima persoana careia trebuie sa-i spui este totusi partenerul de viata, asa ca alege sa-i dai vestea intr-un mod aparte. Vezi mai jos cateva modalitati nastrusnice prin care sa-ti anunti sarcina.

24 ian. 2014, 20:45
Moduri creative să-i spui soţului că eşti însărcinată

„Mazarea” din „pastaie”

Ii poti sugera sotului ca esti insarcinata punandu-i o pastaie uscata in palma si spunandu-i: „Vrei sa auzi ceva extraordinar? Uite atat de mic este copilul nostru acum!”. Cu siguranta fata lui se va lumina de bucurie.

„Bebelus la bord”

Daca tocmai ai aflat ca esti insarcinata, ii poti da cadou sotului un puzzle, care, in clipa in care este facut, sa transmita mesajul: „Felicitari pentru «pachetul» primit!”. Sau iti poti lipi pe burtica un abtibild pe care sa scrie: „Bebelus la bord”.

CTEŞTE ŞI: Cum se formează faţa unui bebeluş de-a lungul celor nouă luni de sarcină

„Painea” din „cuptor”

In cazul in care afli in preajma unei sarbatori, precum Halloween-ul, ca ai ramas insarcinata, te poti costuma intr-o cutie desenata sa arate ca un cuptor. Usa cuptorului poate fi desenata in dreptul burtii tale. Poti desena o „paine” pe piele, astfel incat, cand sotul deschide usa „cuptorului”, sa o vada.

Pe care s-o aleg, taticule?

Ai aflat ca ai ramas insarcinata, dar sotul tau nu stie inca. Mergi la cumparaturi impreuna cu el si, la un moment dat, vrei sa probezi doua bluze. Iesi din cabina de proba si arata-i-le, intrebandu-l: „Pe care s-o aleg, taticule?”.

VEZI ŞI: Mituri despre fertilitate

Livrare „regala”

Ai incercat sa ramai insarcinata si speri ca acest lucru se va intampla in curand. Mergi intr-o vacanta cu sotul si afli acolo ca vei deveni mamica peste aproximativ noua luni. Comanda la un restaurant un tort special, pe care sa-l imparti cu sotul la finele cinei (sa fie o surpriza). Roaga personalul restaurantului sa scrie pe tort: „Livrare «regala»! Vom avea un bebelus!”.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro