Moduri de a ne menţine copiii activi iarna

Cand se lasa frigul, jocurile in aer liber ale copiilor sunt stingherite de temperaturile in scadere si straturile groase de haine in care sunt nevoiti sa se infofoleasca. Astfel, pentru ei e mai usor sa se tolaneasca pe canapea absorbiti de jocuri video decat sa iasa in aerul rece. Ca parinte, trebuie sa ai totusi grija ca micutii sa nu devina sedentari sau „sa hiberneze" pana la primavara.

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 19:51
Moduri de a ne menţine copiii activi iarna

Iata cateva sfaturi prin care iti poti mentine copilul activ pe tot parcursul lunilor reci de iarna. Chiar daca nu mai pot merge atat de des afara, asta nu inseamna ca micutii nu pot face miscare in continuare!

Activitati de interior
Exista piscine acoperite, sali pentru baschet, pereti pentru alpinism si zone cu alte jocuri amuzante, deci copilul tau nu are cum sa duca lipsa de modalitati de a ramane activ in timpul iernii, fara a fi nevoit sa iasa in frig. Intreaba-ti copilul ce activitate sportiva prefera si apoi cauta o sala in care sa practice acel sport ori du-l la karate, bowling sau orice alta activitate fizica amuzanta ce poate fi practicata intre patru pereti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.