Moduri prin care femeia schimbă comportamentul bărbatului

Bărbaţii se comportă altfel în prezenţa unei femei, mai ales dacă este atrăgătoare, chiar dacă acesta nu a pus ochii pe ea pentru a o curta.

RomaniaTV.net
13 mai 2013, 07:29
Moduri prin care femeia schimbă comportamentul bărbatului

Studiile demonstreaza faptul că o prezenta feminina influenteaza involuntar comportamentul masculin.
 
1. In prezenta femeilor, barbatii alearga mai usor
 
Daca in alte conditii nici nu s-ar fi gandit sa alege dupa autobuz, in prezenta unei femei barbatul se arata mult mai dispus de a face eforturi de orice fel, in speranta ca impresioneaza. Nu conteaza propriu-zis daca femeia respectiva este partenera lui, colega de munca sau vecina, ceea ce este mai important este nivelul de atractivitate al ei. Cu cat este mai sexy, cu atat el va fi mai dornic sa-si arate abilitatile. La aceasta concluzie a ajuns un grup de cercetatori care a rugat zece barbati sa alerge timp de 20 de minute, odata priviti doar de cercetatori, alta data priviti si de femei. Oamenii de stiinta au constatat ca atunci cand alergatorii stiau ca sunt observati de ochi feminini au depus mai mult efort si au alergat mai sustinut.
 
2. Barbatii isi asuma mai multe riscuri in prezenta femeilor
 
Un studiu efectuat la Universitatea din Liverpool a arata ca barbatii au tendinta sa traverseze mai des strazile pe rosu sau prin locuri nepermise atunci cand sunt priviti de reprezentantele sexului frumos. Practic, asumare unui numar mai mare de riscuri sau supunerea la un risc crescut este o forma de a se „dea cocosi”, a demonstrat cercetarea.
 
CONTINUAREA PE LYLA.RO.