Moduri surprinzătoare în care hainele te pot îmbolnăvi

Pentru femei este important să arate tot timpul bine, să fie în pas cu moda şi să fie admirate. Însă nu tot timpul ce este în “trend” este şi sănătos pentru femei. În dorinţa lor de a fi în centrul atenţiei, femeile neglijează unele aspecte care le pot pune în pericol sănătatea, tocmai din pricina hainelor şi accesoriilor la modă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2012, 14:44
Moduri surprinzătoare în care hainele te pot îmbolnăvi

Ca şi în cazul pantalonilor, corsetele şi centurile au menirea să subţiaze talia. Şi nu e femeie care să nu fie invidioasă pe protagonistele filmelor de epocă cu mijlocel subţire de viespe. Însă, cum nu mai trăieşte nimeni din acele vremuri care să-ţi povestească prin ce au trecut, ar trebui să te gândeşti numai la faptul că nu poţi respira cum trebuie. Dacă ai stări de leşin şi dificultăţi de respiraţie nu mai dă vina pe oboseala sau pe lipsa antrenamentelor fizice, ci pe hainele strâmte, corsetele sau centurile cu care te strângi până la epuizare.

Pentru femei, pantalonii strâmţi pot fi sinonimi cu infecţiile genitale

Da, e adevărat. O pereche de pantaloni ficşi pe picior te poate face să pari mai slabă. Însă pentru faptul că sunt foarte strâmţi, dintr-un material sintetic care nici nu lasă pielea să respire, astfel de pantaloni îţi pot aduce o infecţie în zona genitală cu care nu te vei mai simţi deloc “pe val”.

Citeşte continuare pe sfatulparintilor.ro.