Marius Moga a fost nominalizat la Premiile Grammy, cu piesa pentru Maroon 5

Compozitorul Marius Moga anunţa anul trecut că a compus o piesă pentru trupa Maroon 5. Acum, "micul Mozart" se poate lăuda că albumul Overexposed al celor de la Maroon 5 pentru care a compus piesa "The man who never lied" a fost nominalizat la Premiile Grammy.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 12:11
Marius Moga a fost nominalizat la Premiile Grammy, cu piesa pentru Maroon 5

Marius Moga declara anul trecut că trupa americană Maroon5 a înregistrat o piesă compusă de el împreună cu Bryan West, producătorul cântăreţei Nelly Furtado. Acum românul este în culmea fericirii pentru că albumul Overexposed al celor de la Maroon 5 pentru care a compus piesa „The man who never lied” a fost nominalizat la Premiile Grammy.

„Albumul Overexposed al celor de la Maroon 5 pentru care am compus piesa „The man who never lied” a fost nominalizat la Premiile Grammy. În cazul în care Maroon5 va câştiga, toţi compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scenă, asta e tradiţia. Dacă îmi permiteţi, fără lipsă de modestie va spun că sunt foarte mândru de mine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şansa să pot fi un exemplu pentru toţi compozitorii tineri din România care visează la asta aşa cum am visat şi eu. Se poate!„, a scris Moga pe pagina lui de Facebook.

Moga a scris o piesă şi pentru Jermaine Paul, câştigătorul de la Vocea Americii.