Mohamed Abrini, unul dintre suspecţii atentatelor de la Paris, a fost arestat

Mohamed Abrini, unul dintre suspecții atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, a fost arestat vineri, a anunțat postul belgian de televiziune VRT, informează Reuters și cotidianul La Derniere Heure.

08 apr. 2016, 17:07
Mohamed Abrini, unul dintre suspecţii atentatelor de la Paris, a fost arestat

Unul dintre suspecţii cheie ai atentatelor de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri la Bruxelles, precum şi alte patru persoane, în cadrul anchetelor asupra atacurilor de la Paris şi Bruxelles, a anunţat vineri seară parchetul federal belgian.

Abrini, un belgian în vârstă de 31 de ani, se afla pe lista celor mai căutate persoane din Europa după ce a fost identificat pe înregistrarea unei camere de supraveghere într-un automobil în compania lui Salah Abdeslam.

Abdeslam a fost arestat la Bruxelles în urmă cu două săptămâni, cu patru zile înainte de atentatele care au lovit capitala belgiană.

Potrivit cotidianului La Derniere Heure, un al doilea suspect a fost de asemenea arestat. De asemenea, poliţia a arestat alţi doi indivizi, dintre care unul, Osama K., care ar putea fi persoana care a fost în contact cu teroristul kamikaze de la metroul din Bruxelles, în aceeaşi zi.