Mohammad Murad, audiat ca martor în dosarul lui Dan Diaconescu: „Nu am avut discuții despre femei, nu l-am văzut cu femei”

Milionarul Mohammad Murad a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în dosarul lui Dan Diaconescu. El a stat la audieri doar 30 de minute și i-a declarat procurorului de caz că i-a închiriat lui Diaconescu o mașină.

13 mai 2023, 10:35
Mohammad Murad, audiat ca martor în dosarul lui Dan Diaconescu: „Nu am avut discuții despre femei, nu l-am văzut cu femei”

Afaceristul Mohammad Murad a fost audiat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, ca martor, în dosarul lui Dan Diaconescu. Milionarul a declarat că i-a închiriat o maşină fostului patron de la OTV, a susţinut că nu este prieten cu Diaconescu şi că nu l-a văzut niciodată cu femei.

Citeşte şi Cristian Popescu Piedone ar putea fi eliberat. A fost încarcerat acum un an în Dosarul Colectiv

”În general, persoanele publice, sunt mai ușor de vândut decât cele necunoscute. Dacă eram o persoană necunoscută, nu mai eram interesant pentru presă. Nu știu absolut nicio chestie legat de acest subiect, nu l-am văzut niciodată pe Diaconescu cu fete. Nici nu am o relație apropiată, nu suntem prieteni. Ne vedem mai rar și când ne vedem, vorbim despre politică și televiziune. Nu am avut discuții despre femei, nu l-am văzut cu femei”, a declarat Murad, pentru Replica.

Citeşte şi Încă un rateu al Justiției. Afaceristul Nelu Iordache mai scapă de un dosar, prin prescrierea faptelor

Dan Diaconescu se află în arest la domiciliu. Potrivit procurorilor, Diaconescu a întreţinut raporturi sexuale contra unor sume de 300-400 de lei cu surori, gemene, minore. Faptele au fost comise, susţin procurorii, pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti. Aacuzaţiile au fost negate de fostul patron de la OTV.