Mohammad Murad, patronul Phoenicia, îl face praf pe George Simion! „Sunt cel puțin 50 de generali în jurul lui!”

Mohammad Murad, copreședintele ALDE, a dezvăluit cine se află în spatele lui George Simion, liderul AUR, și a explicat de ce nu se implică politicienii în problemele cu care se confruntă românii de ani de zile.

26 oct. 2022, 21:46
Mohammad Murad, patronul Phoenicia, îl face praf pe George Simion! „Sunt cel puțin 50 de generali în jurul lui!”

Mohammad Murad a explicat că, odată ajunși în vârf, politicienii nu mai fac nimic, în timp ce consilierii le spun că totul merge bine.

„Când ajung acolo, politicienii își pun vată în urechi si nu fac nimic. Și au 10 consilieri care le spun că sunt minunaț”, a afirmat omul de afaceri Mohammad Murad, invitat special la Culisele statului paralel, la Realitatea PLUS.

Mohammad Murad a explicat și motivele din spatele renunțării la colaborarea cu George Simion. „Am învățat un lucru prin 2014. Când se întâlnea un om de afaceri cu un politician era clar că îi dă bani, omul de afaceri, politicianului. Întâlnirile mele cu George Simion au fost normale, am avut ocazia să-l cunosc. L-am primit cu mare placere, l-am ascultat, avea idei să facă ceva pentru țară. Pentru mine, orice, oricine are un mic potențial, e important să învăț de la el. Indiferent a cui e initiativa, să fie cu folos, că România are nevoie de o reconstrucție”, a declarat Mohammad Murad, la Culisele statului paralel.

Întrebat despre afirmația făcută în legătură cu cei 50 de generali care s-ar afla în spatele liderului AUR – George Simion, Mohammad Murad a confirmat. Omul de afaceri a declarat într-un interviu, la Gândul, că G. Simion „are vreo 20-30-50 de generali, unul îi spune la o ureche ceva, unul altceva. Când vrei să devii om politic, apar oameni în special în zona aia care încep să spună: ai grijă, vezi că e cutare, nu e ok”.

„Ați vorbit foarte frumos, dar ați spus un lucru care m-a șocat. Am avut o relație echilibrată cu G. Simion până când, după nunta lui, am făcut afirmația că în anturajul său se află niște generali. Ați spus că sunt vreo 20-50 de generali?”, l-a întrebat Anca Alexandrescu.

Citește și Mohammad Murad a devenit copreședintele unui partid din România. Afaceristul l-a refuzat pe George Simion

„În jurul oricarei persoane care are un mic succes vin oameni care-ți dau sfaturi. Provin din zona respectivă. Cuvântul magic este întotdeauna: Ai grijă. Trăim cu o frică. Mie mi s-a spus de multe ori, prieteni apropiați, nu te lansa în politică. Tot generali sau colonei mi-au spus asta”, a explicat Mohammad Murad.

„Eu nu fac nimic de generali, nu de frica lor. Ei vin să dea sfaturi. Orice om care are experiență în viata, ca și mine, simte nevoia ca experiența lui să o dea celor care vin din spate. Ce mă miră pe mine e că parca eu aș trăi în România și restul în altă parte…”, a adăugat Mohammad Murad.

De ce a încetat Mohammad Murad să mai colaboreze cu George Simion

„De ce v-ati dus către ALDE, părea că vreți să construiți ceva cu George Simion”, l-a întrebat Anca Alexandrescu pe Mohammad Murad.

„PER are 25-30 de ani, am încercat să schimb, gândind că se poate discuta, construi, și nu sunt interese la nivel de persoană, individ. E nevoie de altă deschidere. Funcții pe competență. Am încercat, și am văzut că sunt conservatori și se mișcă greu. Eu sunt un jucător, vreau viteză. Interesul meu nu e să ajung în Parlament”, a mai spus Mohammad Murad, miercuri seară, la Culisele statului paralel.

Citește și Mohammad Murad a devenit copreședintele unui partid din România. Afaceristul l-a refuzat pe George Simion