Mohammad Murad, patronul Phoenicia Hotels, se înscrie pe lista candidaţilor la primăria Constanţa: „Sigur voi candida”

Murad se alătură listei de candidaţi pe care, până în acest moment, s-au înscris Stelian Ion (USR), Vergil Chiţac (independent, susţinut, cel puţin momentan, de PNL) şi Horia Constantinescu, în timp ce actualul primar PSD, Decebal Făgădău, nu şi-a anunţat încă intenţia de a candida.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 12:04
Mohammad Murad, patronul Phoenicia Hotels, se înscrie pe lista candidaţilor la primăria Constanţa: „Sigur voi candida”

Mohammad Murad este un om de afaceri care derulează investiţii în turism, în zona Mamaia Nord şi în sudul litoralului. Mohammad Murad a declarat pentru reporterii Adevărul că va candida pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.

„Sunt candidat, dar nu sunt al unui partid, momentan. Dacă se schimbă lucrurile în PNL, s-ar putea să fiu. Voi candida sigur. Momentan sunt independent şi voi anunţa paşii şi proiectele următoare când voi inaugura complexul”, spune Murad, făcând referire la inaugurarea complexului hotelier din staţiunea Olimp: Amfiteatru-Panoramic-Belvedere.

În acest moment, PNL Constanţa susţine candidatura independentului Vergil Chiţac, cel care în 2016 a pierdut în faţa lui Decebal Făgădău. Ajuns senator al României, Amiralul (r) Vergil Chiţac, fost rector al Academiei Navale, a plecat din Partidul Naţional Liberal.

„Să ştiţi că PNL nu l-a susţinut niciodată pe Vergil Chiţac. M-aş fi bucurat ca domnul Chiţac să nu fi părăsit niciodată PNL”, mai spune Mohammad Murad.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla cu românii care pleacă în concediu în Bulgaria dupa 1 iulie? Anunţul premierului Orban