Mohammad Murad, ultimul investitor anunţat de Pro TV în al doilea sezon Imperiul Leilor

Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group, este ultimul investitor anunţat de Pro Tv pentru sezonul al doilea al show-ului "Imperiul Leileor". Afaceristul a mai fost prezent și în primul sezon.

13 ian. 2021, 12:23
Mohammad Murad, ultimul investitor anunţat de Pro TV în al doilea sezon Imperiul Leilor

Mohammad Murad, jurat în sezonul doi Imperiul Leilor de la Pro TV, este cel mai mare investitor în turismul românesc, fiind proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România, Phoenicia Group. Companiile sale au o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și dețin 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, dar și fabrica de conserve Mandy.

FOTO Mohammad Murad, incident cu Poliţia în ziua alegerilor! Acuzatii grave! Ce s-a intamplat?

Pe lângă Mohammed Murad, ceilalți patru „lei” de la sezonul doi Imperiul Leilor sunt Dan Șucu (proprietarul Mobexpert), Cristina Bâtlan (fondatoarea brandului de încălțăminte Musette), Dragoș Petrescu (fondator City Grill) și Bogdan Micu (președinte Code4Nature).

Mohammad Murad, despre prezența în sezonul doi Imperiul Leilor

„Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon și sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent. În viața cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a declarat Mohammed Murad.

Imperiul Leilor este un show adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat.