FOTO Mohammad Murad, incident cu Poliţia în ziua alegerilor! Acuzatii grave! Ce s-a intamplat?

Mohammad Murad este implicat într-un scandal uriaş, iar asupra sa planează acuzaţii de mită electorală. Milionarul a intervenit în sprijinul a doi apropiaţi care ar fi împărţit bani într-un cartier de la marginea oraşului Mangalia. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 13:42
FOTO Mohammad Murad, incident cu Poliţia în ziua alegerilor! Acuzatii grave! Ce s-a intamplat?

Câţiva liberali au sunat la Poliţie pentru a anunţa că doi apropiaţi ai candidatului Mohammad Murad împart bani alegătorilor din cartierul „La Barăci”, de la periferia oraşului Mangalia.

Poliţia Rutieră i-a oprit în trafic pe cei doi care l-au sunat imediat pe Murad să intervină la faţa locului.

Scena a fost surprinsă în imagini de martori aflaţi la faţa locului. 

Citeşte şi: Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia, s-a ales cu dosar penal. E acuzat de inducerea în eroare a alegătorilor

Reacţia lui Mohammad Murad după scandalul cu Poliţia

„S-a întâmplat un lucru foarte urât care nu m-a surprins. Mi-au oprit două-trei maşini, au fost controlate. Nu sunt probleme. Este, de fapt, un sistem pus la punct împotriva mea. Eu am venit cu toate gândurile bune.

Toate site-urile spun că am fost arestat. Sunt aici. Nu ştiu dacă am fost arestat, poate nu ştiu eu, dar minciunile pe care le face domnul Cristian Radu de ani de zile duc la acest dezastru”, a spus Murad.

Explicaţiile IPJ Constanţa despre incidentul în care a fost implicat Mohammad Murad

„În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.