Moise Guran, curtat de USR-PLUS pentru o funcţie importantă. Dan Barna confirmă negocierile

Alianţa USR-PLUS negociază numirea jurnalistului Moise Guran în funcţia de șef al campaniei electorale, atât pentru locale, cât și pentru parlamentare.

13 ian. 2020, 15:47
Moise Guran, curtat de USR-PLUS pentru o funcţie importantă. Dan Barna confirmă negocierile

Moise Guran este aproape de o trecere în zona politică. Dan Barna, liderul USR, confirmă că există discuții cu jurnalistul Europa FM pentru șefia campaniilor electorale din acest an, scrie HotNews.ro

Barna a confirmat că există discuții cu Moise Guran, dar și cu alte persoane din spațiul public, menționează aceeași sursă. Declarația lui Dan Barna vine după ce, astăzi, ziarul Libertatea a scris că liderii USR-PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, i-au propus lui Moise Guran de la Europa FM să coordoneze campaniile electorale din 2020.

Dan Barna susține în continuare ideea alegerilor anticipate, pe care le numește „un demers politic necesar”

Guran a confirmat că „a fost invitat la discuții”. Nu ar fi primul nume de la Europa FM care intră în proiectul USR. Fostul șef al știrilor, Teodor Tiță, a făcut parte din echipa de campanie a lui Dan Barna, în toamna anului trecut. 

Anul trecut, alte două nume din presă au intrat politică. Este vorba despre Carmen Avram (Antena 3) și Rareș Bogdan (Realitatea TV) au candidat și au obținut posturi de europarlamentari din partea PSD, respectiv PNL.