Moldova apare pentru prima oară pe harta turismului sexual

Un nou studiu arată că au apărut noi destinaţii pentru turiştii în căutare de plăceri sexuale, ca urmare a faptului că zborurile s-au ieftinit. Internetul este cel de-al doilea "vinovat" pentru expansiunea turismului sexual.

13 mai 2016, 16:36
Moldova apare pentru prima oară pe harta turismului sexual

Pe lista noilor destinaţii se află Portugalia, Moldova şi Ucraina în Europa, iar în Asia sunt patru noi ţări: Birmania, Laos, Vietnam şi Cambodgia, scrie The Telegraph, citat de ziaruldeiaşi.ro.

Cel mai complet raport cu privire la industria turismului sexual, realizat de ONU, Global Study on Sexual Exploitation of Children in Travel and Tourism, mai arată că profilul turistului sexual s-a schimbat.

Citeşte şi STRIGĂTOR LA CER. Mama fetelor din Botoşani violate de propriul tată îi ia apărarea soţului. „De ce aţi stat…”

Nu mai este doar bogătaşul occidental între două vârste care merge în ţările sub-dezvoltate şi care caută metode noi de abuz asupra femeilor sau copiilor, ci şi sunt şi expaţi, oameni de business detaşaţi sau în interes de serviciu şi care se manifestă mai ales ca abuzivi „situaţionali”.