Moldoveancă arestată în Israel, pentru incendierea unui apartament. Femeia susţine că are implantat un cip, care îi dă ordine

O femeie din Republica Moldova este principalul suspect în cazul incendierii unui apartament, în Israel. Ea s-a justificat în faţa polițiștilor spunându-le că are un "cip" implantat, care îi dă ordine.

04 oct. 2021, 13:02
Moldoveancă arestată în Israel, pentru incendierea unui apartament. Femeia susţine că are implantat un cip, care îi dă ordine

Incidentul s-a petrecut duminică, în orașul israelian Beer Șeva. Echipajele de intervenție au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament în care locuia o bătrână de 90 de ani și îngrijitoarea acesteia.

La fața locului, pompierii au remarcat o femeie de 45 de ani cu un comportament suspect. Ea a fost predată oamenilor legii.

Citeşte şi Moldoveanca acuzată de spionaj în favoarea României a fost condamnată la 15 ani de închisoare

Polițiștii israelieni au constatat că aceasta este cetățean al Republicii Moldova. În timpul audierilor, femeia le-a spus autorităților israeliene că în corpul său este implantat un ”cip”, iar respectivul dispozitiv îi ordonă să facă anumite lucruri, scrie safenews.md.

Suspecta a fost reținută, ea urmează să fie supusă unui control psihiatric. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în respectivul incident. Ancheta acestui caz este în desfășurare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc.

Citeşte şi O reclamă despre moldoveni a stârnit controverse: „O mitocănie! De când suntem noi așa panseluțe?”


loading...