Moldoveanca implicată în tragedia Costa Concordia ameninţă cu dezvăluiri incendiare

Amanta comandantului acuzat pentru naufragiul pachebotului Costa Concordia ameninţă cu declaraţii incendiare. Tânăra moldoveancă i-a dat un ultimatum şi i-a cerut să spună adevărul despre noaptea dezastrului. 32 de oameni au pierit după ce pachebotul de lux a naufragiat, iar comandantul, care se afla pe punte cu balerina, este acuzat că şi-a abandonat nava cu peste 4000 de oameni la bord.

30 sept. 2014, 09:46
Moldoveanca implicată în tragedia Costa Concordia ameninţă cu dezvăluiri incendiare

Amanta moldoveancă a comandantului Costa Concordia ameninţă cu dezvăluiri incendiare în legătură cu tragedia soldată cu 32 de morţi. Tânăra i-a cerut comandantului să spună adevărul despre ce s-a întâmplat în seara tragediei; în caz contrar o va face ea.

,,Ai şase zile să spui adevărul despre ceea ce s-a întâmplat imediat după ce ai ordonat abandonarea navei. Numai şase zile”. Asta a scris Domnica Cemortan, amanta moldoveancă a căpitanului Costa Concordia, pe Facebook. Termenul dat de balerină expiră chiar azi.

Citeşte şi Lenjeria intimă a moldovencei, găsită în cabina căpitanului vasului Costa Concordia

Domnica Cemortan se afla împreună cu Francesco Schettino la bordul Costa Concordia atunci când vasul de croazieră a naufragiat, pe 13 ianuarie 2012. Moldoveanca şi comandantul au fost acuzaţi în presa italiană pentru tragedia soldată cu 32 de morţi. La bordul pachebotului de lux se aflau peste 4200 de oameni, inclusiv zeci de români.

„Nu văd legătura dintre relaţia mea cu el şi moartea celor 32 de oameni… Eu am murit de două ori atunci, pe 13 ianuarie… De ce îmi spui de cei 32 de oameni care au murit? De ce mă acuzi de moartea lor? Toţi îmi spun că au murit 32 de oameni. Şi eu aproape am murit. Ce vreţi voi, italienii, de la mine?”, a declarat Domnica Cemortan.

Iniţial, Domnnica Cemortan a negat că ar fi avut o relaţie cu Schettino şi chiar a ameninţat presa italiană cu procese pentru calomnie. După ce a minţit aproape doi ani, moldoveanca a recunoscut, constrânsă de instanţă, că era amanta comandantului şi că în clipa dezastrului se afla cu el, pe punte.

Citeşte şi Tragedia Costa Concordia: Domnica Cemortan a mărturist că a fost AMANTA căpitanului Francesco Schettino