Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul Netflix. „Inima s-a oprit complet!”

Michael Schumacher, câștigător a șapte titluri mondiale în Formula 1, a dezvăluit într-un interviu de arhivă, reluat în documentarul lansat de Netrflix, că nu credea că va supraviețui accidentului în care a fost implicat la Silverstone, în 1999.

14 sept. 2021, 21:55
Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul Netflix. „Inima s-a oprit complet!”

Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul Netflix. Documentarul prezintă detalii mai puţin cunoscute din viaţa marelui campion. Într-un interviu din arhivă, Michael Schumacher a dezvăluit că inima i s-a oprit complet în urma accidentului suferit în 1999, pe circuitul de la Silverstone.

Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul Netflix

La începutul cursei, Jacques Villeneuve și Alessandro Zanardi s-au oprit pe grilă și au forțat reluarea startului. Cu steagurile roșii ridicate, Ferrari-ul lui Michael Schumacher a suferit o defecțiune a frânei și a pierdut controlul în virajul Stowe, fiind aruncat în baricadă! „Roata din față zdrobise carlinga și era încă blocată undeva acolo. Nu puteam ieși, am încercat să-mi trag piciorul, dar era prins.  Stăteam acolo să mă calmez puțin și dintr-o dată simt că bătăile inimii mele devin din ce în ce mai lente, până când, brusc, inima se oprește complet. Și cred că așa se simte când ești în în drum spre ceruri”, a spus Michael Schumacher.

Corinna Schumacher a vorbit pentru prima dată despre accidentul suferit de soţul ei. Care este starea lui Michael Schumacher

Netflix se pregătește să lanseze mult așteptatul lor documentar „Schumacher” pe 15 septembrie. Filmul, care va fi lansat la cea de-a 30-a aniversare a debutului lui Michael Schumacher în Formula 1, va urmări întreaga viață a multiplului campion mondial.