Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul

Mihai Bendeac a trăit un moment cu adevărat emoționant când a avut o întâlnire neașteptată cu celebrul actor Florin Piersic. Fostul jurat de la iUmor a fost copleșit de admirație în fața acestui adevărat titan al scenei, căzând în genunchi și îmbrățișându-l. Ce reacție a avut maestrul?

17 mai 2023, 16:03
Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul
Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul

Mihai Bendeac a trăit una dintre cele mai frumoase surprize din ultimii ani atunci când s-a întâlnit cu marele actor Florin Piersic la Timișoara. Admirându-l pe Piersic încă din copilărie, fostul jurat de la iUmor a fost copleșit de măreția sa și s-a aplecat în genunchi să sărute mâinile acestuia.

Citește și: Ipostaza șocantă în care s-a afișat Mihai Bendeac! Actorul s-a dezbrăcat și de inhibiții și de haine

Uriașul actor al României a fost profund emoționat, la rândul său, în momentul în care l-a zărit pe Mihai Bendeac. Florin Piersic i-a spus acestuia, cu o ușoară tristețe, că fusese dezinformat de anumite persoane cu privire la dorința lui Bendeac de a avea vreo legătură cu el.

Mihai Bendeac s-a simțit indignat în auzul acestor cuvinte, asigurându-l pe Florin Piersic că niciodată nu ar fi avut vreo intenție de genul acesta. Fostul jurat de la Antena 1 a resimțit o oarecare jenă în a-l deranja pe Piersic, dat fiind respectul imens pe care îl poartă pentru acesta.

„O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai

mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui.

I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema.

De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.”, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui oficială de Facebook.

Ce i-a spus Florin Piersic lui Mihai Bendeac

Florin Piersic a exprimat numai cuvinte de laudă pentru fostul jurat de la iUmor, invitându-l pe Mihai Bendeac să participe la următorul său spectacol. Mihai Bendeac a fost evident flatat de dorința lui Piersic și a promis că va accepta cu plăcere invitația.

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să-mi pupi mie mâna? Dacă tu-mi spui mie maestre, eu cum să îți spun ție? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil.”, i-a transmis Florin Piersic lui Bendeac.

Citește și: Boala cumplită care îl macină pe Mihai Bendeac: „Au fost situații în care am cerut ajutor”