Moment folcloric la Convenţia PDL. Un copil din Suceava i-a cântat lui Vasile Blaga VIDEO

Deputatul PDL Ioan Bălan a adus de la Suceava un copil, cântăreţ de muzică populară, pentru a-i purta noroc lui Vasile Blaga. Acesta a interpretat o piesă după anunţul oficial că Vasile Blaga a câştigat alegerile.

23 mart. 2013, 18:41
Moment folcloric la Convenţia PDL. Un copil din Suceava i-a cântat lui Vasile Blaga VIDEO

Tabăra lui Vasile Blaga s-a organizat până în cele mai mici detalii pentru Convenţia Naţională a PDL, pregătind inclusiv momentul victoriei candidatului său. Astfel, după anunţarea rezultatului alegerilor, care l-au reconfirmat pe Blaga în funcţia de preşedinte al partidului, pe lângă scandările şi zgomotoasele manifestări, obişnuite în astfel de împrejurări, invitaţii şi conducerea partidului au avut parte şi de un moment surpriză.

Secretarul general adjunct al PDL, deputatul sucevean Ioan Bălan şi a anunţat că în campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 2008 şi 2012 i-a purtat noroc un băieţel care i-a cântat muzică populară, pe care acum l-a adus la Bucureşti, pentru a le purta noroc PDL-ului şi lui Vasile Blaga. Copilul, pe numele său Valentin Bercea, a urcat pe scenă în costum  tradiţional şi a interpretat o piesă populară.

Citeşte şi

Blaga, ATAC la Udrea: E greu să pierzi. Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri

MOMENTE VESELE la Convenţia PDL. „Udrea când a venit la Neamţ ne-am TRAS împreună cu telegondola”

EBA: Un rezultat ruşinos pentru Blaga, o victorie cât o înfrângere