Moment halucinant între Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct. „Nu ne fac cinste!” FOTO

Simona Halep a trecut, marţi, de Sorana Cîrstea , scor 6-1, 6-4, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

15 mart. 2022, 21:49
Moment halucinant între Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct. „Nu ne fac cinste!” FOTO
Moment halucinant între Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct

Moment halucinant între Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct. Cele două jucătoare nu și-au vorbit înaintea partidei din „optimile” Indian Wells și nici la final nu a fost vreun mare semn de prietenie!

Moment halucinant între Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct. „Nu ne fac cinste!”

Simona Halep și Sorana Cîrstea au ajuns la teren cu aceeași mașinuță (precum cele folosite la golf), dar nu au schimbat nicio vorbă pe drum. Simona s-a așezat pe locul din spatele șoferului, cu geanta în dreapta. Sorana a ocupat poziția liberă, spate în spate cu dubla campioană de Grand Slam.  Imaginile arată o răceală totală, niciun cuvânt rostit pe durata drumului. Marius Șumudică, antrenor aflat în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, a comentat secvența: „Nu ne face cinste!”.

Simona Halep a câştigat duelul româncelor la Indian Wells: 6-1, 6-4 cu Sorana Cîrstea

După partida încheiată cu victoria Simonei Halep, cele două jucătoare au dat mâna rapid la fileu, Sorana Cîrstea și-a strâns geanta, iar câştigătoarea a rămas pe teren pentru a savura succesul și pentru interviu!

„M-am simțit foarte bine aici, e ca acasă, a fost o plăcere să joc în fața fanilor. Joc cel mai bun tenis al meu aici. Nu a fost un meci ușor, e mereu dificil să joci împotriva unei românce, dar am încercat să tratez meciul ca pe unul normal și cred că m-am descurcat destul de bine. M-am simțit încrezătoare pe tot parcursul meciului și am reușit să-l închid în două seturi”, a spus Simona Halep.