Moment halucinant pe scena „Romanii au Talent”. ŞOC şi GROAZĂ în faţa publicului

Românii au talent 2014. Sebastian Vornicul a urcat pe scena “Romanii au talent” intruchipand o femeie si un barbat in acelasi timp.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 20:28

Românii au talent 2014. Sub numele de scena „Cleopatra”, concurentul a fost imbracat jumatate ca Loredana, purtand inclusiv o peruca blonda, si jumatate ca Fuego, varianta bruneta. Alternativ, concurentul a facut playback, pe partea blonda pe melodiile Loredanei, pe partea bruneta, pe melodiile lui Fuego.

„Pe strada ma simt altfel, pe scena, altfel! Noaptea femeie, ziua barbat!”, a declarat Sebastian inainte sa urce pe scena. Potrivit cancan.ro, juriul s-a aratat dezamagit de numarul sau, concurentul primind la final trei de „Nu”.

Românii au talent 2014- Piticul porno a apărut pe scenă. Numărul lui a lăsat fără cuvinte pe toată lumea

ROMÂNII AU TALENT 2014. O nouă ediţie a show-ului „Românii au talent”, SEZONUL 4, a adus în faţa juraţilor şi a publicului reprezentaţii de dans, acrobaţie, muzică bună şi momente umoristice.

Vineri seara, pe scena de la Românii au telent, a urcat o fostă cântăreaţă de operă. Raisa Anischievici a lăsat pe toată lumea fără cuvinte când a început să cânte reuşind să ridice toată sala în picioare.

Vezi şi: ROMÂNII AU TALENT 2014- MOMENT ÎNĂLŢĂTOR. Vocea ei a ridicat juriul şi toată sala în picioare

VEZI VIDEO AICI

Românii au talent 2014. Nimeni nu a înţeles cum a putut face asta. A scos trei BOMBE SEXY dintr-o mantie