Moment halucinant surprins pe o șosea din județul Buzău. O femeie a reușit să scape cu viață după ce a ajuns sub roțile unui TIR

O profesoară din județul Buzău a ajuns sub roțile unui TIR, cu toate că traversa regulamentar. Din fericire, aceasta a fost salvată de instinct și de faptul că TIR-ul nu se deplasa cu viteză mare.

24 apr. 2023, 20:56
Moment halucinant surprins pe o șosea din județul Buzău. O femeie a reușit să scape cu viață după ce a ajuns sub roțile unui TIR

Moment incredibil surprins pe o șosea din județul Buzău, când o tânără a reușit să scape cu viață de sub roțile unui TIR. Femeia traversa regulamentar, iar această clipă i-ar fi putut fi fatidică. Totuși, instinctul și destinul au făcut ca aceasta să supraviețuiască. În momentul în care femeia a simțit că este trasă sub cabina autotrenului a avut instinctul de a se ghemui, astfel salvându-se.

Citește și: Cu preotul pe șantierul lotului 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești. Acesta a sfințit lucrările și a stropit muncitorii cu agheasmă: „Ne rugăm pentru cei care lucrează pe aceste șantiere”

Norocul femeii a fost legat și de faptul că, din cauza traficului foarte intens, mașina înainta lent, victima reușind, astfel, să aibă șansa și timpul necesar pentru a ieși de sub vehiculul de mare tonaj. Nefericitul accident a avut loc în acest final de săptămână, în Râmnicu Sărat, pe strada Alexandru Ioan Cuza, un tronson al drumului european E85 care traversează orașul.

Cum a scăpat femeia de sub roțile TIR-ului

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă și ulterior publicat pe site-ul de știri  blitz24.ro, din Râmnicu Sărat. Imaginile arată cum femeia în cauză ajunge în dreptul unui TIR, în doar câteva clipe aceasta dispare sub cabina autotrenului. Imediat șoferul mașinii frânează și coboară rapid pentru a vedea ce s-a întâmplat. Spre surprinderea tuturor, se poate vedea imediat cum femeia se strecoară printre roțile mașinii și iese de acolo fără să dea vreun semn de vătămare corporală.

Inițial, femeia încearcă să se îndepărteze, fiind vizibil șocată și zdruncinată de clipele de coșmar pe care tocmai le trăise. Apoi, aceasta revine pentru a se certa cu un alt șofer din trafic, care fusese martor al incidentului și care începuse să gesticuleze. În paralel, un alt martor se îndreaptă spre locul accidentului.

Poliția a fost contactată de către un martor și informată cu privire la evenientul care ar fi putut să aibă un deznodământ tragic

Bărbatul care se afla la volanul TIR-ului este un șofer din Suceava, în vârstă de 34 de ani. Acesta s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile, fiind sancționat convențional. Iar femeia în cauză este în vârstă de 29 de ani și este profesoară în comuna Poșta Câlnău (Buzău). Aceasta le-a declarat polițiștilor că se afla la cumpărături alături de familia ei și chiar cu câteva minute înainte să traverseze strada, își lăsase copilul în grija mamei ei.

Citește și: Înmatriculare online. Proprietarii de autovehicule nu mai trebuie să meargă la ANAF